Noble House: officieel Aston Martin Heritage Dealer

Aston Martin Heritage beheert de erfenis van generaties klassieke Aston Martins. ‘Gebouwd om te rijden’ is de kern van het merk. Ruim driekwart van de handgebouwde automobielen is om deze reden bewaard gebleven.

Dertien specialisten

Om het oorspronkelijke vakwerk in ere te houden, stelde Aston Martin het exclusieve Heritage Dealer Network samen. Noble House Exclusive Cars behoort tot de Dertien wereldwijd geselecteerde Aston Martin Heritage specialisten. Samen met de fabrikant werken wij voortdurend aan nieuwe initiatieven.

Restauratie, onderhoud en technische ondersteuning

Als liefhebber kunt u bij Noble House terecht voor de restauratie van uw vooroorlogse Aston Martin, de DB-modellen en de Aston Martin V8. Wij leveren originele onderdelen en bieden uitgebreide technische ondersteuning. Vakmanschap zoals de bouwer het bedoeld heeft. Ook voor onderhoud aan uw Aston Martin Virage, DB7 en Vanquish bent u bij Noble House van harte welkom.

Showroom vol erfgoed

U vindt in onze showroom een uitgebreide collectie Aston Martin Heritage modellen. Zeldzaam erfgoed om nu én in de toekomst van te genieten.