Nieuwsoverzicht

Noble House Webshop is online, unieke onderdelen van Aston Martins en Jaguars te koop!

In de werkplaatsen van Noble House wordt voornamelijk gewerkt aan klassieke Aston Martins en Jaguars, waarvoor de onderdelenvoorziening vaak moeilijk is. In de loop der tijd heeft Noble House diverse onderdelen verzameld. Een groot deel van die onderdelen is vanaf nu te koop in de Noble House Webshop: www.noblehouseshop.com.

Lees verder → Noble House Webshop is online, unieke onderdelen van Aston Martins en Jaguars te koop!


Aston Martin DB4 met ernstige achterschade, deel 1

Juni 2016, een telefoontje van een geschrokken Aston Martin DB4-eigenaar. Een bestuurder van een moderne Volkswagen lette niet op en had zijn auto schuin achterin zijn Aston Martin DB4 geboord. Noch de DB4-inzittenden, noch die van de Volkswagen hadden letselschade, de schade beperkte zich tot de beide voertuigen.

Lees verder → Aston Martin DB4 met ernstige achterschade, deel 1


De enige, echte Austin Martin ter wereld staat bij Noble House en is te koop!

Begin 1984 benaderde Bill Wallace uit Georgia in de VS, Aston Martin met een ongebruikelijk verzoek. Zou Aston Martin Tickford bereid zijn om een speciale Austin Taxi FX 4 voor hem te bouwen? Ondanks het zeer ongebruikelijke verzoek reageerde Aston Martin positief en dat was het begin van een langdurige samenwerking.

Lees verder → De enige, echte Austin Martin ter wereld staat bij Noble House en is te koop!


Binnenkort leverbaar, aluminium panelen voor klassieke Aston Martin-modellen

Al ruim 31 jaar is Noble House actief op het gebied van reparatie en restauratie van hoogwaardige klassieke Engelse automobielen. De nadruk wordt daarbij gelegd op Aston Martin en Jaguar/Daimler. Alle afdelingen van Noble House, te weten technische werkplaatsen, plaatwerkerij en stoffeerderij, zijn altijd gevuld met exemplaren van deze merken. Cliƫnten uit vele landen weten inmiddels de weg naar Almere.

Lees verder → Binnenkort leverbaar, aluminium panelen voor klassieke Aston Martin-modellen