Noble House, een kwart eeuw specialist in Engelse klassiekers

Kees Huis in ’t Veld was als jongen zo gefascineerd door de prachtige lijnen van de Jaguar Mk. II, dat hij besloot om zelf zo’n auto te kopen en te restaureren. De Jaguar werd daarna verkocht, waarna Kees besloot om van het restaureren zijn beroep te maken. Hij richtte in 1986 Noble House op en specialiseerde zich aanvankelijk in klassieke Jaguars. Door nooit te besparen op kwaliteit en service, groeide de cliëntenkring snel. Het werkterrein werd uitgebreid met achtereenvolgens de merken Austin-Healey, Bentley, Rolls-Royce en Aston Martin. Dit laatste merk vormt nu de rode draad door ons bedrijf.

Groei, met behoud van traditionele waarden.

Na een periode van groei en de verhuizing naar een ruim, modern pand in Almere, is ons bedrijf inmiddels circa twintig vakmensen groot. Onze traditionele waarden – kwaliteit en service – staan nog altijd op de eerste plaats bij alles wat we doen. Kees Huis in ’t Veld verdeelt zijn tijd tussen de werkplaats en het kantoor, om sturing te geven aan het fascinerende proces van Noble House.

Noble House heeft evenveel passie voor auto’s als voor cliënten.

Het geeft bijzonder veel voldoening dat wij onze passie voor klassieke auto’s kunnen delen met onze cliënten. Zij zijn het immers die hun kostbare bezit aan onze kundige handen toevertrouwen. Die gedeelde hartstocht voor delicate techniek, traditioneel geklopt plaatwerk en de pure genoegens van het rijden met een klassieke auto geeft ons werk een extra dimensie.