Noble House Webshop, unieke onderdelen van Aston Martins en Jaguars te koop!

In de werkplaatsen van Noble House wordt voornamelijk gewerkt aan klassieke Aston Martins en Jaguars, waarvoor de onderdelenvoorziening vaak moeilijk is. In het ruim 31-jarige bestaan van Noble House zijn regelmatig zorgen gevoeld over het ontbreken van onderdelen.

Omdat voor beide merken veel onderdelen niet meer leverbaar zijn of alleen replica-onderdelen van een (soms) mindere kwaliteit, is Noble House al eind jaren tachtig van de vorige eeuw begonnen met de aanschaf van ‘Parts Cars’, ‘Teileträger’, oftewel onderdelenauto’s. Voor alle duidelijkheid, geen sloopauto’s, want daarvoor zijn de wagens nog te kostbaar.

In de loop der jaren heeft Noble House meerdere Aston Martins DBS, DBS V8, V8, Virage (Volante), DB 7 (Volante) en Vanquish aangeschaft, vrijwel alle bedoeld om te demonteren voor de bruikbare delen. Van sommige modellen heeft Noble House één exemplaar (Virage Volante), van andere modellen tot zelfs wel zes (Vanquish). Van de Vanquish kan Noble House daarom elk onderdeel leveren!

Van het merk Jaguar heeft Noble House meerdere XK 120/140/150, alle E-Types, MK V/VII/VIII/IX, MK II, S-Type, MK X en alle XJ typen enzovoort aangeschaft voor onderdelen.

Noble House beschikt over minstens tienduizend of wellicht tienduizenden verschillende Aston Martin- en Jaguar-onderdelen. Delen die vanwege de grote drukte in ons bedrijf ‘tijdelijk’ zijn opgeslagen en die hoeveelheid is in de loop der jaren alleen maar gegroeid.

Begin 2016 is besloten om de delen te inventariseren, te fotograferen en op te nemen in onze nieuwe webwinkel. Wekelijks zal de webwinkel worden aangevuld met vele nieuwe onderdeelnummers en daarmee zal onze webwinkel in de loop der jaren uitgroeien tot één van de grootste Aston Martin- en Jaguar-webwinkels ter wereld.

Klik hier om direct naar onze webshop te gaan: